SENASTE NYTT

Installation av solpaneler görs säkert och snabbt med RSS-skyddssystemet

Med mer än 3 500 anställda levererar Eneco energi till 2,1 miljoner företag och hushåll varje dag. Förutom produktion, inköp och handel, erbjuder energiföretaget Eneco också tjänster och rådgivning till kunderna. Eneco har nyligen börjat använda fallskyddssystemet Roof Safety System för installation av solpaneler. Projektledare och hållbarhetschef Eddy Bosch berättar om samarbetet med RSS:

”Vi kom i kontakt efter att vi genomgått en omfattande test av fallskyddssystemet genom Boels uthyrning. För oss är RSS-systemet en enorm bekvämlighet, det sparade oss så mycket tid. Det är därför vi omedelbart fortsatte att köpa produkten. Enkel installation är en stor fördel för oss, särskilt med tanke på antalet solpaneler som installeras varje dag och den korta konstruktionstid som personalen har för detta. Jag kan verkligen rekommendera RSS, det är ett enkelt system som är väl sammanställt och också säkert. ”

Eneco har specialanpassat och ombyggt en släpvagn så att fallskyddet enkelt kan transporteras.